F-juniorit / P&T 09-11

F-TYTÖT JA POJAT KAUDELLA 2017

F-junioreita tukee:

F-JUNNUJEN TALVIHARJOITTELU ALKAA 28.10.2018 !

 

MUKAAN VOIVAT TULLA KAIKKI  VUOSINA 2009-2011 SYNTYNEET POJAT JA TYTÖT

 

Uusia junioreita mahtuu mukaan ja harjoitusryhmään ovat tervetulleita kaikki vuosina 2009-2011 syntyneet  lapset. Tervetuloa tutustumaan - lähtötasovaatimuksia ei ole, eivätkä tutustumiskäynnit sido mihinkään. Välineet saa tarvittaessa lainaksi.

Harjoituksissa opettelemme pesäpallon perusteita ja lajitaitoja (lyöminen, heittäminen, kiinniotto) sekä harjoitellaan yleisiä liikuntataitoja.

Varusteita lainataan tarvittaessa, mutta suositellaan omaa räpylää ja kypärää. 

Harjoitukset:

Mankalan koululla maanantaisin klo 15.45-17 ja sunnuntaisin klo 17.45-19. 

Joulun jälkeen sunnuntain harjoitteluvuoro vaihtuu Haarajoen koululle lauantaisin klo 9.30-11.

Kausimaksut selviävät myöhemmin, kun mm. pelaajien lukumäärä on tiedossa. Viitteellisenä tietona viime kauden maksut: talvikausi 100,- ja kesäkausi 200.-.

Yhteystiedot:

Leena Kämäri

leena.m.kamari(at)gmail.com

puh. 040 838 2365

 

Kypärä: esim. Karhun GH XS, hinta noin 75 EUR.

Tämän ikäiselle hyvä räpylä on esim. Karhun Code 140 (n.50€) tai Karhun GH 1.4. Pienimmille Karhun Code 100 voi olla sopivin. Huippuvalmentajat suosittelevat mieluummin reiluja räpylöitä, jos ne vain pysyvät kädessä. Karhun Max Soft 1.5 voi kokeilla jo näin pienillekin käteen, se olisi hyvä, koska on hyvin pehmeätä nahkaa ja pitää pallon hyvin sisällään. Hinta n.85€.
 

Reilu räpylä helpottaa lapsilla kiinniottamista, kunhan sen saa ranteesta tarpeeksi kireälle, että se pysyy kunnolla kädessä, tuntuu lapsesta hyvälle ja lapsi saa sen suljettua ja avattua.

Uusi räpylä kannattaa pehmittää (Karhun Soft 1.5 ei tarvitse); kastele räpylä ämpärissä ja vääntele kevyesti, laita saunanlämpöön n.70 astetta pariksi tunniksi ja jätä räpylä yöksi saunaan jälkilämmölle niin että pallo (pesis-tai tennispallo) on räpyläpussissa. Käy välillä vääntelemässä räpylää. Räpylän kuivuessa käy välillä myös vääntelemässä kunnes räpylä on kuiva. Availe myös räpylää edestakaisin käsi räpylän sisällä.

 

Joukkueen säännöt:

1. Kuunnellaan ohjeet.

2. Ketään ei saa kiusata.

3. Tehdään yhteistyötä.

4. Pelataan reilua peliä.

5. Ketään ei jätetä ulkopuolelle.

6. Kaikkia kannustetaan.

F-juniorit: pojat ja tytöt kausi 2018 Ilmoittautuminen

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.