Poikien Superpesis / P03-05

Kipen B-pojat pelaavat kaudella 2022 poikien superpesistä, maakuntasarjaa ja suomensarjaa. 

Kauden 2022 joukkue on uudistunut osin. "Uusia" pelimiehiä Kipen rosterissa ovat Lauri Kosonen, Lukas Olenius ja Konsta Matikainen, vaikka kaikilla siirto tarkoittaa pikemminkin paluuta kasvattajaseuraan. Lahden seurayhteistyö jatkuu viime vuotiseen tapaan, ja uusina lahtelaisena mukaan joukkueeseen tulee Luka Laaksonen sekä Väinö Penttilä. Harjoitusringissä on 17 pelaajaa ja valmennuksesta vastaavat Joonas Maunu ja Joonas Puumala. Läheistä yhteistyötä tehdään myös miesten suomensarjan valmennuskaksikon Toni Ojalan ja Jonne Hyvösen kanssa. 

Joukkueen tavoitteena on sarjan jatkopaikka. Joukkue pelaa ensimmäistä kauttaan poikien superpesistä, ja haastajana lähdetään kauteen. Jokainen piste on tärkeä.


Lisätietoja:

Joonas Maunu 050-374 5881 


Kuva Johanna Penttilä
Kuva: Johanna Penttilä


Lahden Mailaveikot ja Kinnarin Pesis 2006 seurayhteistyöhön


Pesäpalloseurat Lahden Mailaveikot ja Kinnarin Pesis 2006 ry Järvenpäästä ovat sopineet seurayhteistyöstä kaudelle 2022. Yhteistyösopimus koskee C- ja B-ikäisten poikien kilpailutoimintaa.

“Eteläisellä alueella on äärimmäisen tärkeää toimia yhteistyössä, jotta voimme parantaa pesäpallon tunnettuutta kaupungeissamme sekä laajentaa sen avulla harrastajamääriä. Yhteistyöllä haluamme luoda paremmat mahdollisuudet kilpatoiminnalle ja omien junioreiden kehittämiselle myös vanhemmissa ikäluokissa”, toteavat yhdessäsuin Kipen hallituksen puheenjohtaja Tomi Passi ja LMV:n johtokunnan puheenjohtaja Tarja Salminen.

Käytännössä seurayhteistyö tarkoittaa sitä, että Kipen pelaajille mahdollistetaan C-SM pelit LMV:n alla ja Lahden pojille Poikien Superin pelit Kipen alla. C-poikien aluesarjassa sekä LMV että KiPe pelaavat omilla joukkueillaan. Myös kaikkien C-poikien pääsy valtakunnalliselle leirille mahdollistetaan.

Molemmissa seuroissa tähytään miesten puolella myös sarjatasoa ylemmäksi. Tulevien vuosien edustusjoukkueiden menestyksen avain on onnistunut junioritoiminta molemmissa seuroissa, ja tätä tavoitetta seurayhteistyö palvelee.

”Kipessä on varsin vahvat ikäluokat tulossa. Pelaajia on riittävästi ringissä ja heitä on valmennettu erittäin pitkäjänteisesti ja hyvin. Seuralla on ensi vuonna ensimmäisen kerran lähes 10 vuoteen b-poikajoukkue, siitä kiitos aktiiveille, jotka 6 vuotta sitten polkaisivat junioritoiminnan uuteen kukoistukseen. Lahden yhteistyö on luonnollinen jatkumo, joka mahdollistaa joukkueiden riittävän koon sekä kilpailullisuuden.” toteaa Tomi Passi.

”LMV:ssä on tällä hetkellä useita lahjakkaita C-ikäisiä pelaajia. Osa näistä pelaajista siirtyy ensi kaudelle B-ikäluokkaan. Seurayhteistyön kautta mahdollistuu pelaajapolku kunkin pelaajan kohdalla omassa ikäluokassa valtakunnallisissa sarjoissa”, lisää Tarja Salminen

Lisätietoja:

Kinnarin Pesis 2006 ry

Tomi Passi

tomijpassi@gmail.com


Lahden Mailaveikot ry

Tarja Salminen

tarja.salminen@lahdenmailaveikot.fi


Joukkuetta tukemassa: