Hallitus 2018

Kinnarin Pesis 2006 ry

 

Sähköpostiosoite: kipe2006@hotmail.com

Seuran hallitus 2018:

 
 PuheenjohtajaTomi Passi tomi.passi@jarvenpaa.fi 
 VarapuheenjohtajaJonne Hyvönen jonnetoni@gmail.com 
 SihteeriMia Luolakari luolakari.mia@gmail.com 
 JäsenJussi Alatalo jussi_alatalo@hotmail.com 
 JäsenEeva Arrajoki eeva.arrajoki@punainenristi.fi 
 JäsenJari Hujala jari.hujala@valmet.com 
 Jäsen Tomi Nurminen tomi.nurminen@pakki.fi 
 Jäsen Maarit Pykäläinen maaritpykalainen@gmail.com 
 JäsenElina Valtia elina.valtia@gmail.com 

 

Taloudenhoitaja, jäsen Mirja Vakkuri mirja.vakkuri@elisanet.fi

 
 
Laskutusosoite:Kinnarin Pesis 2006 ry
 c/o Mirja Vakkuri
 Pernajankuja 6C
 04430 Järvenpää

 

Joukkueiden toimitsijat on esitelty joukkueiden sivuilla.

   

Seuralle uusi hallitus kaudelle 2018

Kipe06 uusi hallitus valittiin 10.1. Tomi Passi jatkaa puheenjohtajana. Tomilla on pitkä kokemus erilaisista luottamustoimista, ja hän on ansioitunut hallitusammattilainen. Kipe06 on ollut viime vuodet mukavassa kasvussa, ja Tomin vahva näkemys mahdollistaa seuran pitkäjänteisen kehittämisen vision mukaisesti. 

Seura sai uuden varapuheenjohtajan useaan kertaan Kipen hallituksessa istuneesta konkari Jonne Hyvösestä. Jonnen pitkä pesistausta sekä pelaaja- että valmennuspuolella antaa hyvän pohjan rohkealle seuran kehittämiselle. Jonne edustaa samalla hallituksessa miesten maakuntasarjaa.

Muita viime kaudelle jatkaneita ovat Mia Luolakari, joka jatkaa hallituksen sihteerinä, sekä jäsenet Elina Valtia ja Mirja Vakkuri. Mia edustaa hallituksessa f-junnuja ja Elina naisten maakaria ja suomaria. Mirja jatkaa toimessaan seuran taloudenhoitajana ja edustaa samalla myös naperopesistä.

Hallitukseen toivotetaan tervetulleeksi erityisesti uudet jäsenet! Eeva Arrajoki aloitti D-blacksin edustajana, Maarit Pykäläinen D-whitesin edustajana, Jari Hujala E-poikien edustajana, Jussi Alatalo miesten suomarin edustajana ja Tomi Nurminen Kuntopesiksen sanansaattajana. Uudet hallitustoimijat tuovat kaivattua ja uutta ajattelua seuran toimintaan. 

Hallitus hallinnoi seuran toimintaa ja täyttää sille säännöissä määritellyt tehtävät. Hallitus tukee kaikkia seuran joukkueita, ja siksi onkin tärkeää, että kustakin joukkueesta on hallitukseen nimetty vastuuhenkilö. Seuran taloudellinen vastuu on myös hallituksella ja se vastaa seuran kehittämisestä toimintasuunnitelman ja budjetin pohjalta. 10.1. pidetyssä seuran vuosikokouksessa on hyväksytty koko seuran toimintasuunnitelman kaudelle 2018, ja hallitus raamittaa työnsä sen pohjalle.

Lisätiedot: Tomi Passi, pj, Puh 0400-830 981

 

Puheenjohtajan tervehdys

Moi, liikunnan intohimo vei minut mukanaan jo nuorena. Olen kokeillut niin useat joukkuelajit kuin yksilöurheilunkin. Armeijan jälkeen kilpailut jäivät, mutta harrastaminen oli monipuolista ja ehdin toimia mm. koripallon pääsarjatuomarina.

Jouduttuani tapaturmaisesti 23 ikäisenä pyörätuoliin, harrastamisen näkökulmat muuttuivat. Sen jälkeen olen toiminut pitkään taustavaikuttajana ja puheenjohtajanakin seuratoimintojen edistämiseksi.

Haluan löytää keinoja pesisaktiivien kanssa, miten saisimme Järvenpäässä kansallislajimme pariin lisää nuoria mukaan. Vain junioritoimintaa vahvistamalla saadaan pesäpallo pysyvään nousukiitoon. Olen erittäin tyytyväinen, että seuralle on palkattu junioripäällikö Tom Roos, tämä on iso askel oikeaan suuntaan. Menestyvä ja yleisön mukaansa tempaava aikuisten kilpajoukkue antaa taas nuorille mahdollisuuden nähdä idoleita läheltä ja tavoitella pesisottelujen hurmosta ison yleisön edessä. Kipessä on ensi kaudella kaksi aikuisjoukkuetta suomensarjassa, mikä tietää erittäin hyvätasoisia pesäpallo-otteluita Kinnarin kentällä!

Emme elä murroksen aikaa ainoastaan junioritoiminnan haasteissa, vaan legendaarinen Kinnarin pesispyhättö vaihtaa paikkaa Lepolaan kaudelle 2019. Tämä on monille tunteikas asia. Tilanne kannattaa nähdä mahdollisuutena saada pesis näkyvämmälle paikalle. Suunnitelmat ovat jo pitkällä, ja kaudella 2018 edistämme niitä edelleen. 

Kiitän saamastani luottamuksesta! Johdan toista vuotta puheenjohtajana innostunutta KiPe06 hallitusta uusia yhteistöitä mahdollistaen.

Kesä lähestyy, tulkaa mukaan iloisten harrastajien joukkoon!

Pidetään pallo liikkeessä niin KiPen treeneissä kuin otteluissammekin.

 

Tomi Passi, KiPe06 puheenjohtaja