Hallitus 2020

Seuralle uusi hallitus kaudelle 2020

Kinnarin Pesis 2006 uusi hallitus valittiin vuosikokouksessa 24.1. Järvenpää-talolla. Kaudella 2019 aloitettu selkeä hallitusjäsenten roolitus on osoittautunut toimivaksi, ja samalla kaavalla päätettiin jatkaa. 

Kauden 2020 teemoja toimintasuunnitelmassa ovat junioritoiminnan kehittäminen, seuran näkyvyyden lisääminen ja jäsenmäärän kasvattaminen. Tavoitteena tällä kaudella on myös panostaa uusien valmentajien koulutukseen, jolla tuetaan junioreiden kehitystä. Pelaajapolun varmistaminen ja edustusjoukkueen tukeminen takaavat jatkumon.

Toiminta on ollut tasaisessa kasvussa, ja joukkueita seurassa on nyt äffistä ceehen sekä kaksi miesten maakaria ja miesten suomensarjajoukkue. Harrastepesis jatkuu vuonna 2020 erittäin suosituissa kuntopesiksessä, pesiskoulussa, naperopesiksessä sekä pesiskerhossa. 

Nykyiset juniorijoukkueemme ovat pitkäjänteisen työn ja hyvän valmennuksen lopputulosta. C-juniorimme kamppailevat ensi kesänä SM-karsinnoissa tavoitteena pelata SM-lopputurnauksessa heinäkuussa. E- ja D-junioreita on määrällisesti enemmän kuin kymmeneen vuoteen, ja joukkueiden toiminta on suunnitelmallista, innokasta ja kehittävää  Tämä tarkoittaa positiivisia näkymiä pitkälle tulevaisuuteen. Jäsenmäärien kasvun ehdoton edellytys kuitenkin on, että joka vuosi saadaan uusi joukkueellinen harrastajia. Tämä vaatii johdonmukaista työtä sekä selkeää tukea hallitukselta.

Pesiksen näkyvyyttä halutaan kasvattaa alakouluissa, ja kevään aikana on tarkoitus järjestää jälleen ala-asteiden koulupesisturnaus. Sitä ennen toimintasuunnitelmassa on koulukäynnit, joiden tavoitteena on innostaa oppilaita pesäpallon pariin.

Tomi Passi jatkaa Kinnarin Pesiksen puheenjohtajana. Tomilla on pitkä kokemus erilaisista luottamustoimista, ja hän on ansioitunut hallitusammattilainen. Tomin vahva näkemys mahdollistaa seuran kehittämisen vision mukaisesti. 

Seura sai uuden varapuheenjohtajan kaksi kautta hallituksessa vaikuttaneesta Tomi Nurmisesta. Tomin tausta yrityselämästä antaa hyvän pohjan rohkealle seuran kehittämiselle. 

Viime kaudelta jatkaneita ovat Jari Hujala, joka jatkaa hallituksen sihteerin vastuutehtävässä, sekä jäsenet Elina Valtia ja Mirja Vakkuri. Mirja jatkaa toimessaan seuran taloudenhoitajana. Elinan vastuualueeseen kuuluu tulevallakin hallituskaudella juniori-ja aikuisjoukkueiden vastuuhenkilönä toimiminen.

Hallitus hallinnoi seuran toimintaa ja täyttää sille säännöissä määritellyt tehtävät. Seuran taloudellinen vastuu on hallituksella ja se vastaa seuran kehittämisestä toimintasuunnitelman ja budjetin pohjalta. Seuran vuosikokouksessa on hyväksytty koko seuran toimintasuunnitelman kaudelle 2020, ja hallitus raamittaa työnsä sen pohjalle.

Lisätiedot: Tomi Passi, pj, Puh 0400-830 981

 

Puheenjohtajan tervehdys

Moi, 

Kiitän saamastani luottamuksesta!

Tulevaisuus näyttää Kinnarin Pesiksessä valoisalta. Seuran taloudenhoito on hyvissä käsissä, ja taloustilanteemme on turvallinen. Harjoitteluresurssimme ovat parantuneet merkittävästi Kinnarin uuden liikuntasalin myötä, ja Juholanmäen kenttä sekä Kinnarin uusi pesiskenttä vastaavat harjoitus- ja kilpailutarpeisiimme seuran kasvaessa. Meillä on seurassa motivoituneita ja osaavia valmentajia, jotka haluavat kehittää joukkueidensa toimintaa. Voi sanoa, että kivijalka on kunnossa.

Mutta mitäpä mikään seura tekee ilman harrastajia! Siksi panostamme tänäkin vuonna junnutoiminnan kehittämiseen. Toivomme ja tuemme uusia tapoja ja keinoja viedä lajiharjoittelua eteenpäin. Olen erittäin tyytyväinen, että seuralle viime kaudelle palkattu junioripäällikkö Ari Kenttäaho jatkaa toimessaan tukien junnuvalmennusta.

Menestyvä ja yleisön mukaansa tempaava aikuisten kilpajoukkue antaa taas nuorille mahdollisuuden nähdä idoleita läheltä ja tavoitella pesisottelujen hurmosta ison yleisön edessä. Suomensarjajoukkueessamme on uutta verta sekä valmennuksessa että pelaajissa, ja odotan innoissani jo toukokuista Juholanmäen fiilistä, ja miesten ensimmäistä kotipeliä!

Haluan vielä tuoda esille tärkeän asian: taustajoukot ovat kaiken toiminnan edellytys, ja toivotamme kaikki uudet seuratoimijat mukaan - jokaiselle löytyy tehtävää. Kesä lähestyy, tulkaa mukaan iloisten harrastajien joukkoon!

Pidetään pallo liikkeessä niin Kipen treeneissä kuin otteluissammekin.

Tomi Passi, KiPe06 puheenjohtaja

Kinnarin Pesis 2006 ry

 

Sähköpostiosoite: kipe2006@hotmail.com

 

Seuran hallitus 2020:

 

 PuheenjohtajaTomi Passi tomi.passi@jarvenpaa.fi
 VarapuheenjohtajaTomi Nurminen tomi.nurminen@pakki.fi 
 SihteeriJari Hujala jari.hujala@valmet.com 
 Jäsen Elina Valtia elina.valtia@gmail.com 
      
      

 

 

Taloudenhoitaja, jäsen Mirja Vakkuri, mirja.vakkuri@elisanet.fi

 
 
Laskutusosoite:Kinnarin Pesis 2006 ry
 c/o Mirja Vakkuri
 Kymenmaankatu 16 B 2
 04430 Järvenpää