Hallitus 2021

Seuralle uusi hallitus kaudelle 2021

Kinnarin Pesis 2006 uusi hallitus valittiin vuosikokouksessa 7.1. Covid-ajalle tyypilliseen etäkokoukseen osallistui seuran jäsenistöä Lapista saakka. Kaudella 2020 aloitettu selkeä hallitusjäsenten roolitus on edesauttanut seuratoiminnan monipuolistumista, ja samalla kaavalla päätettiin jatkaa toimintaa vuodelle 2021. Hallituksen kokoonpano säilyi muuttumattomana, vaikka uusia jäseniä kovasti toivotettiin tervetulleeksi.

Kauden 2021 teemoja toimintasuunnitelmassa ovat junnutoiminnan kehittäminen ja monipuolistaminen. Toimintasuunnitelmassa on myös seuran toiminnan vakauttaminen. Nopeasti kasvanutta joukkuemäärää on tärkeä tukea niin, että kukin joukkue pystyy viemään läpi hyvän ja ehjän kauden sekä vakiinnuttamaan toimintaansa seuraaville vuosille. Juniorivalmentajien jatkuva koulutus ja riittävien taustojen varmistaminen ovat tärkeitä teemoja. Pelaajapolun varmistaminen ja miesten edustusjoukkueen tukeminen takaavat seuran jatkumon. Oma B-poikajoukkue on hyvä esimerkki seuran pitkäjänteisestä juniorityöstä, ja takaa kilpatoiminnan jatkumisen aikuissarjoissa.

Toiminta on ollut tasaisessa kasvussa, ja erottuminen Järvenpään urheilutoiminnasta on vuosi vuodelta tärkeämpää. Joukkueita seurassa on nyt F-ikäisistä B-junioreihin sekä kaksi miesten maakuntasarjan joukkuetta, naisten aluesarja ja miesten suomensarjajoukkue. Harrastepesis jatkuu vuonna 2020 erittäin suosituissa kuntopesiksessä, pesiskoulussa, naperopesiksessä sekä pesiskerhossa. Olemme hakeneet myös Opetus- ja Kultturiministeriön seuratukea perhepesiksen aloittamiseen syksyllä 2021.

Seuran tavoitteena on tehdä yhteistyötä myös lähialueen seurojen kanssa, yhteistyössä on voimaa. Hyvä esimerkki seurayhteistyöstä on Lahden Mailaveikkojen ja Kipe06 välinen yhteistyösopimus, jolla vahvistetaan molempien seurojen kilpailullisia mahdollisuuksia C- ja B-pojissa. 

Tomi Passi jatkaa Kinnarin Pesiksen puheenjohtajana. Tomilla on pitkä kokemus erilaisista luottamustoimista, ja hän on ansioitunut hallitusammattilainen. Tomin vahva näkemys on jo useamman vuoden mahdollistanut seuran pitkäjänteisen kehittämisen vision mukaisesti. 

Seuran varapuheenjohtajana jatkaa kolme kautta hallituksessa vaikuttanut Tomi Nurminen. Tomin tausta yrityselämästä antaa hyvän pohjan rohkealle seuran kehittämiselle. Tomin vahvuuksia ovat visionäärinen ja luova toiminnan kehittäminen ja markkinointitempaukset.

Viime kaudelta jatkaneita jäseniä ovat Jari Hujala, joka jatkaa hallituksen sihteerin vastuutehtävässä, sekä jäsenet Elina Valtia ja Mirja Vakkuri. Mirja jatkaa toimessaan seuran taloudenhoitajana. Elinan vastuualueeseen kuuluu tulevallakin hallituskaudella juniori-ja aikuisjoukkueiden vastuuhenkilönä toimiminen.

Hallitus hallinnoi seuran toimintaa ja täyttää sille säännöissä määritellyt tehtävät. Seuran taloudellinen vastuu on hallituksella ja se vastaa seuran kehittämisestä toimintasuunnitelman ja budjetin pohjalta. Seuran vuosikokouksessa on hyväksytty koko seuran toimintasuunnitelman kaudelle 2021, ja hallitus raamittaa työnsä sen pohjalle. Hallitus kokoontuu kerran kuukaudessa ja tarvittaessa useamminkin.

Lisätiedot: Tomi Passi, pj, Puh 0400-830 981

 

Puheenjohtajan tervehdys

Moi, 

Kiitän pitkäaikaisesta luottamuksesta!

"Erilainen kausi" on varmasti lievä termi kuvaamaan viimeisen vuoden toimintaa kaikissa urheiluseuroissa. Ilokseni kuitenkin pesäpallokausi sujui niin hyvin kuin se suinkin oli näissä raameissa mahdollista. Tulevaisuus näyttää Kinnarin Pesiksessä koronasta huolimatta valoisalta. Seuran taloudenhoito on hyvissä käsissä, ja taloustilanteemme on ollut turvallinen. Harjoitteluresurssimme ovat parantuneet merkittävästi Kinnarin uuden liikuntasalin myötä, ja Juholanmäen kenttä sekä Kinnarin uusi pesiskenttä vastaavat harjoitus- ja kilpailutarpeisiimme seuran kasvaessa. Meillä on seurassa motivoituneita ja osaavia valmentajia, jotka haluavat kehittää joukkueidensa toimintaa. Maailman tilanne pandemian hallinnassa toki määrittää toimintamme raamit, mutta positiivisin odotuksin suuntaamme katseet kohti kevätaurinkoa.

Panostamme tänäkin vuonna junioritoiminnan kehittämiseen. Meillä on ensimmäistä kertaa lähes 10 vuoteen tyttöjuniorijoukkue! Innostava valmennus leikin ja ilon kautta edesauttaa uusien junioreiden aloitushalukkuutta, ja valmentajien ohjaaminen sekä motivointi onkin keskiössä toiminnassamme. Joukkuemäärän kasvaessa yhä tärkeämmäksi osaksi hallituksen työtä tulee joukkueiden taustojen tukeminen ei pelkästään pelaajien, mutta myös taustojen rekrytoinnissa. Toivomme ja tuemme uusia tapoja ja keinoja viedä lajiharjoittelua eteenpäin. Olen erittäin tyytyväinen, että seuraa jo kaksi kautta tukenut junioripäällikkö Ari Kenttäaho jatkaa toimessaan tukien valmennusta.

Menestyvä ja yleisön mukaansa tempaava aikuisten kilpajoukkue takaa lajin kiinnostavuuden koko kaupungissa. Muisto kesäisestä pesäpallokentästä ja hurmoksessa pelaavasta kotijoukkueesta kantaa pitkälle talveen. Suomensarjajoukkueemme on iskukykyinen ja nälkäinen, ja syksyn päättäjäisissä mainitsinkin Ykköspesistavoitteen ääneen. Myös seuran juniorityö B-poikien johdolla on otollisessa vaiheessa tätä tavoitetta silmälläpitäen.

Haluan muistuttaa tärkeästä asiasta: taustajoukot ovat kaiken toiminnan edellytys, ja toivotamme lämpimästi kaikki uudet seuratoimijat mukaan - jokaiselle löytyy tehtävää. Kesä lähestyy, tulkaa mukaan iloisten harrastajien joukkoon!

Pidetään pallo liikkeessä niin KiPen treeneissä kuin otteluissammekin.

Tomi Passi, KiPe06 puheenjohtaja

Kinnarin Pesis 2006 ry

 

Sähköpostiosoite: kipe2006@hotmail.com

 

Seuran hallitus 2021:

 

 PuheenjohtajaTomi Passi tomi.passi@jarvenpaa.fi
 VarapuheenjohtajaTomi Nurminen tomi.nurminen@pakki.fi 
 SihteeriJari Hujala jari.hujala@valmet.com 
 Jäsen Elina Valtia elina.valtia@gmail.com 
      
      

 

 

Taloudenhoitaja, jäsen Mirja Vakkuri, mirja.vakkuri@elisanet.fi

 
 
Laskutusosoite:Kinnarin Pesis 2006 ry
 c/o Mirja Vakkuri
 Kymenmaankatu 16 B 2
 04430 Järvenpää