Seuran hallitus 2023

Seuran hallituksen pitkäaikainen puheenjohtaja Tomi Passi

Kinnarin Pesis 2006 uusi hallitus valittiin vuosikokouksessa 11.1. Järvenpää-talolla. Läsnäkokoukseen osallistui 10 henkeä. Seuran tavoitteena on uudistua ja kehittää toimintaa ja uusia jäseniä on hallitukseen toivottu mukaan. Kaudelle 2023 hallituksen jäseneksi liittyvät Piia Korpela ja Renny Mattlar. Hallitustyöskentelyn lopettavat Joni Laakso, Elina Valtia ja Mirja Vakkuri, joka kuitenkin jatkaa seuran taloudenhoitajana. Tomi Nurminen ja Jari Hujala jatkavat hallituksessa, jonka puheenjohtajana kaudella 2023 jatkaa Tomi Passi.

Kaudelle 2022 palkatun junioripäällikön tavoitteena oli kasvattaa harrastajamäärää, ja siinä onnistuttiinkin erinomaisesti. Kinnarin Pesiksen jäsenmäärä on kasvanut vuosi toisensa jälkeen. Seuran jäsenmäärä edellisellä toimintakaudella oli 213. Uusia seuran tarjoamia harrastusmuotoja olivat perhepesis ja syyspesiskoulu. Pesiskoulutoimintaa laajennettiin Hyrylään. Kaudella 2022 tehtiin myös poikkeuksellisen paljon koulukiertoja sekä päiväkotien pesisdemoja. 

Kauden 2023 teema on juniorijoukkuetoiminnan vahvistaminen. Seuran uunituore toimintakäsikirja raamittaa joukkueiden toimintaa. Juniorivalmentajien koulutus, motivoituneiden taustojen ja talkootoimijoiden rekrytointi, aktiivinen viestintä ja selkeiden toimintamallien varmistaminen ovat menestyvän joukkueen ja seuran edellytys. Uusia toimintamalleja halutaan myös jatkuvasti kokeilla ja ottaa käyttöön. Seura haluaa myös jatkaa yhteistyötä muiden lähialueen seurojen kanssa, siitä osoituksena kaudelle 2023 sovittu yhteistyö Keravan Pesiksen kanssa.

Joukkueita on tänä vuonna seurassa G-ikäisistä B-junioreihin, miesten maakuntasarjan joukkue, naisten aluesarja ja miesten suomensarjajoukkue. Harrastepesis ja uusien harrastajien rekrytointi jatkuu vuonna 2023 erittäin suosituissa kuntopesiksessä, pesiskoulussa, pesiskerhossa ja pesisliikkarissa. 

Hallitus hallinnoi seuran toimintaa ja täyttää sille säännöissä määritellyt tehtävät. Seuran taloudellinen vastuu on hallituksella ja se vastaa seuran kehittämisestä toimintasuunnitelman ja budjetin pohjalta. Seuran vuosikokouksessa on hyväksytty koko seuran toimintasuunnitelma kaudelle 2023, ja hallitus raamittaa työnsä sen pohjalle. Hallitus kokoontuu kerran kuukaudessa ja tarvittaessa useamminkin.

Lisätiedot: Tomi Passi, pj, Puh 0400-830 981