Tuomarit

Koko seuran tuomarikoulutus maaliskuussa!

 

Keskiviikkoa 21.3. klo 18 järjestetään seuran tuomarikoulutus. Paikkana toimii Järvenpää-talo. Kaikkien joukkueiden pelaajat, valmennus ja huoltojoukot ovat lämpimästi tervetulleita mukaan kertaamaan sääntöjä ja hankkimaan oikeus tuomarointiin kaudelle 2018. 

Koulutuksen pitää seuran pitkäaikainen valmentaja - pelinjohtaja Matti Pirinen. Koulutus pidetään yhteistyössä Keravan Pesiksen kanssa ja on kaikille osallistujille ilmainen. Erillistä ilmoittautumista tilaisuuteen ei tarvita.

Tuomarikortin saa, kun sitoutuu tekemään minimissään kolme tuomarointia kesällä 2018. 

 

 

Kiinnostaisiko tuomaritoimintaan osallistuminen? Tule rohkeasti mukaan!

Seurassamme on tuomareina niin nuoria junioreita kuin jo kokeneita konkareita, tyttöjä sekä poikia. Tuomarikortin suoritettuasi saat varmasti omaa tasoasi vastaavia tehtäviä, koko seuran ja kollegojen täyden tuen sekä kannustuksen. KiPe06:lla  on omia tuomaritakkeja, joten itse hankittavaksi jää vain tuomaripilli. 

Seura maksaa tuomarin lisenssin ellei tuomari omaa pelaajalisenssiä, jolloin erillistä tuomarilisenssiä ei tarvitse hankkia. Tuomarin tulee sitoutua suorittamaan vähintään kolme tuomaritehtävää kauden aikana lisenssin maksua vastaan.

Kinnarin Pesis 2006 ry maksaa tuomareilleen Etelän Pesiksen suosittelemat tuomaripalkkiot.

 

Pesisterveisin,

Kinnarin Pesis

kipe2006@hotmail.com

Pesistuomarille hyödyllistä tietoa löytyy allaolevasta linkistä:

http://www.pesis.fi/kilpailu/tuomarit/pesapallon_pelisaannot/