Joukkueet

Kipen kilpailutoiminta pääsee alkamaan!

 

Kulunut kaksi kuukautta on ollut poikkeuksellisuudessaan hyvin hämmentävää aikaa koko yhteiskunnalle. Urheilu on kärsinyt siinä missä muutkin yhteiskunnan toiminnot, ja kun vihdoin urheilu- ja kulttuuriministeri Kosonen antoi vihreää valoa max 500 hengen urheilutapahtumien järjestämiselle kesäkuun alussa, tuntui kesä sittenkin saavan myötätuulta alleen. 

Seura järjestää kauden avajaistapahtuman teemalla LYÖNTITALKOOT Juhiksella sunnuntaina 7.6. Tavoitteena on nimenmukaisesti antaa pallolle kyytiä. Kaikki seuran jäsenet perheineen ja kavereineen ovat tervetulleita mukaan. 

Pesäpalloliitto linjasi kilpailutoiminnan aloitettavan Kipessä pelattavien sarjojen osalta seuraavasti:

Miesten Suomensarja 22.6.

Miesten Maakuntasarjat aikaisintaan 22.6.

C-SM-sarja 13.6.

D-E-F-aluesarjat porrastetusti 13.6. alkaen

C-aluesarja 22.6. alkaen

Naisten aluesarja 22.6. alkaen

Tänä kesänä Järvenpäässä pelataan ja harjoitellaan kolmella kentällä: Juhiksen lisäksi käytössä on junnuilla Haarajoki ja Kinnari. 

Uusittu Juholanmäki palvelee erityisaikana myös rajoitustoimien näkökulmasta. Käsienpesumahdollisuudet ovat erittäin hyvät, käsidesiä on esillä lipunmyynnissä ja kioskin juokseva vesi takaa hygienian. Katsomotiloja suunnitellaan rajattavan isompien katsojamäärien otteluissa niin, että turvaetäisyys säilyy. Erityisesti Suomarin pelit vetävät katsojia, ja ottelutapahtuman järjestämiseen kiinnitetään erityistä huomiota.

Juniorityö on hallituksen prioriteettilistalla varsin korkealla, ja sen avittamiseksi hallitus sai tälle kaudelle Opetus- ja Kulttuuriministeriön 5000€ tuen "Harratus kuuluu kaikille"-teemalla. Kipe käyttää rahan uusiin juniorivarusteisiin, Naperopesis, Pesiskoulu- ja F-ikäisten toiminnan tukemiseen sekä uusien harrastajien hankintaan.

Otteluohjelmat päivitetään joukkueiden alle heti kun pelikalenterit on lyöty lukkoon. Nähdään kentällä!


Kipe06 juniorijoukkueet toivottavat tervetulleeksi kaikki uudet harrastajat!

 

Talven harjoitukset pyörivät kaikissa ikäluokissa täysillä. Kokeilemaan pääsee ilmaiseksi, kaikki varusteet lainataan. Erityisesti F-juniorit (s.2010 jälkeen) sekä E-juniorit  (s. 2008 - 2009) etsivät uusia harrastajia, tule rohkeasti kokeilemaan!

 

 

 

 

Yhteydenottopyyntö

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.