Ari Kenttäaho jatkaa Kipen junioritoiminnan sparraajana


Ari "Kenu" Kenttäaho jatkaa Kipessä osa-aikaisena junnupäällikkönä talvikauden ajan. Kenun kokemus pesäpallovalmennuksesta tuo seuran junioritoimintaan monipuolisuutta ja näkemyksellisyyttä, ja hän onkin tukenut Kipen juniorivalmennusta jo vuodesta 2018. Seuran tavoitteena yhteistyössä on erityisesti se, että valmentajat saavat uutta näkemystä sekä oppia lajivalmennuksesta ja valmennuksesta ylipäätään. Pesikseen kasvaminen ja lajiin "rakastuminen" ovat tärkeitä teemoja. Toki myös lajitaitojen kehittäminen on tärkeä osa yhteistyötä. 

Kenttäahon ura pelaajana on alkanut jo 80-luvulla ja päättynyt vuonna 2011. Korkein sarjataso pelaajana on ollut Ykköspesis. Ura valmentajana alkoi pelaajauran päätyttyä ja 2014 vuodesta eteenpäin hän on toiminut urheiluakatemiavalmentajana sekä eri lajien yksilövalmentajana. Hänellä on Valmentajan ammattitutkinto, ja hän toimii aktiivisesti Jokioisten Koetus Junioreissa valmentajana, pelinjohtajana ja junioripäällikkönä.

Kenun valmennukselliset arvot ovat: vapaus, kokonaisvaltaisuus, luottamus, hyväksyminen, avarakatseisuus ja kiitollisuus. 

Toivotamme Kenun lämpimästi tervetulleeksi tähän tärkeään rooliin!Kipe06 juniorijoukkueet toivottavat tervetulleeksi kaikki uudet harrastajat!


Harjoitukset pyörivät kaikissa ikäluokissa. Kokeilemaan pääsee ilmaiseksi, kaikki varusteet lainataan. Tule rohkeasti kokeilemaan! Lisätietoa joukkueiden sivujen alta.