Tervetuloa ilmoittautumaan Kinnarin pesiksen kesän 2023 pesiskouluun! 

KiPe06 järjestää jälleen perinteisen pesiskoulun ajalla 5.6.-17.6.23. Pesiskoulut toimivat ympäri Suomea ja ne sisältävät liikunnallisia leikkejä, mailan ja pallon käsittelyä ja pesiksen pelaamista.

Pesiskoulu on Juholanmäen pesäpallokentällä. Pesiskoulu huipentuu yhteiseen pesiskouluturnaus-/taitokisapäivään 17.6. 

Pesiskoulu on tarkoitettu 6-12 vuotiaille (v. 2010 - 2016 synt.) tytöille ja pojille eikä aikaisempi kokemus ole tarpeen, me opetamme. Lainaamme tarvittaessa sinulle välineet. Pesiskoulun ohjaajina toimivat kokeneet ohjaajat ja rehtorina toimii viime vuosien tapaan Katja Felin. 


Toiminta-ajat (ma-pe, ei vkl paitsi lopputurnaus la 17.6.)

klo 9-11 (v 2013 - 2016 syntyneet) 

klo 11-13 (v 2010 - 2012 syntyneet)Hinta: 

90€ kaksi viikkoa

65€ yksi viikko

Kipen jo toiminnassa oleville pelaajille hinnat ovat: 2vkoa - 75€, 1vko - 50€

Sisarusalennus on 5€/vko


Sisältö:

-Ohjatut harjoitukset pesiskoulun ajan
-Pesiskouluturnaus + turnauseväät 17.6.

-Ilmainen sisäänpääsy edustuksen otteluun (aika tarkentuu myöhemmin)
-Hintaan sisältyy myös pesispassi, joka oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn kaikkiin Pesäpalloliiton alaisiin otteluihin sekä Superpesiksen runkosarjaotteluihin. Pesispassi toimii myös pesiskoululaisen vakuutuksena.

Täytähän lomakkeen huolella. Tiedot ovat luottamuksellisia. Niiden täytyy olla myös varmasti oikein, koska ne menevät vakuutusyhtiölle pesiskoulun ajalle hommattavan vakuutuksen vuoksi. Tämän tilauksen tekee pesiskoulun rehtori. 


Ps. Ilmoittautuduthan nopeasti, viime kesänä ryhmät täyttyivät nopeasti!

Kesän 2022 pesiskouluun osallistui yli 60 innokasta pesäpalloilijaa. Pesiskoulu järjestettiin ensimmäistä kertaa myös Hyrylässä. 2 viikon intensiivinen harjoittelu huipentui taitokisa-ja pelipäivään Juhiksella, jossa palkittiin pesiskoulussa hienosti pelanneet lapset. 

Kiitos kaikille osallistuneille! Muistakaa ilmoittautua pelikerhoon tai suoraan joukkueisiin, jotta pesis pysyy vielä elämässä mukana. 


Kiitos yhteystyökumppanit taitokisapäivässä: K-market Kyrölä ja K-supermarket Peltola!