Kiitos kesän ja syksyn pesiskouluista!

Lapsia on ollut tänä vuonna ennätysmäärä mukana kesän kerhotoiminnassa. Pidimme kesäkuussa 2viikon pesiskoulun, johon lapsia ilmoitautui yli 60! Olimme myös ensimmäistä kertaa tänä vuonna Hyrylän puolella pitämässä viikon mittaista pesiskoulua. Palaamme tähän ensi kesänä!

Heinäkuun ajan pyöri pelikerho, jossa moni pesiskoulussa ollut jatkoi ja siellä harjoittelimme kunnon pelaamista. Kerho oli oikein onnistunut.

Elo-syyskuu aloitimme uuden Syyspesiskoulun, jonne saimme mukaan muutaman aiempiin kerhoon osallistuneita, mutta myös runsaasti uusia kerholaisia. 


Tämän kesän kerhotoiminnan kautta on löytänyt ennätysmäärä uusia lapsia mukaan Kipen toimintaan! Joukkueisiin siirtyviä lapsia on yhteensä noin 10, mikä on mielettömän hienoa. Muistakaa, että treeneihin saa mennä aina, vaikka ei aikaisempaa taustaa olisi. Me kyllä opetamme :)


Kautta 2023 kohti, kiitos!


T. Katja Felin, Pesiskoulun rehtori ja junioripäällikkö

Kesän 2022 pesiskouluun osallistui yli 60 innokasta pesäpalloilijaa. Pesiskoulu järjestettiin ensimmäistä kertaa myös Hyrylässä. 2 viikon intensiivinen harjoittelu huipentui taitokisa-ja pelipäivään Juhiksella, jossa palkittiin pesiskoulussa hienosti pelanneet lapset. 

Kiitos kaikille osallistuneille! Muistakaa ilmoittautua pelikerhoon tai suoraan joukkueisiin, jotta pesis pysyy vielä elämässä mukana. 


Kiitos yhteystyökumppanit taitokisapäivässä: K-market Kyrölä ja K-supermarket Peltola!