Pesiskoulu

KiPe06 järjestää jälleen perinteisen pesiskoulun ajalla 1.6. - 13.6.2020. Pesiskoulut toimivat ympäri Suomea ja ne sisältävät liikunnallisia leikkejä, mailan ja pallon käsittelyä ja pesiksen pelaamista.

Pesiskoulu on tarkoitettu 6-12 vuotiaille (v. 2007 - 2013 synt.) tytöille ja pojille eikä aikaisempi kokemus ole tarpeellista, me opetamme. Lainaamme tarvittaessa sinulle välineet. Pesiskoulun rehtorina toimii viime vuosien tapaan supersarjatasolla pesistä pelannut ja erittäin kokenut Katja Felin. Paikkana toimii Juholanmäen kenttä Järvenpäässä.

 

 

 

Toiminta-ajat:

klo 9-11 (v 2010 - 2013 syntyneet)

klo 11-13 (v 2007 - 2009 syntyneet)

 

Hinta: 

70€ kaksi viikkoa

50€ yksi viikko

Kipen jo toiminnassa oleville pelaajille hinnat ovat: 2vkoa - 55€, 1vko - 35€

Sisarusalennus on 5€/vko

 

Sisältö:

Ohjatut harjoitukset 1.- 12.6.
Pesiskouluturnaus + turnauseväät 13.6.
Hintaan sisältyy myös kuvallinen pesispassi, joka oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn kaikkiin Pesäpalloliiton alaisiin otteluihin sekä Superpesiksen runkosarjaotteluihin. Pesispassi toimii myös pesiskoululaisen vakuutuksena.

Lisätietoja kipe2006@hotmail.com


 

Ilmoittautuminen / kysyttävää

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kesän 2019 pesiskouluun osallistui lähes 40 innokasta pesäpalloilijaa. Pesiskoulu huipentui 15.6. turnaukseen uudella Juholanmäen kentällä. 

 

Vuonna 2020 pesiskoulu järjestetään Juholanmäen kentällä 1.6. - 13.6.

Kokkosen Pasilla on vielä enemmän Superin otteluita kuin meillä muilla yhteensä, lasketaanpa uudelleen 15 vuoden kuluttua!

Pesiskoululaiset katsomassa miesten Superia!


Kesän vanhimmat Pesiskoululaiset saivat tänä vuonna Pesiskoulutuotteena pelimatkan katsomaan miesten Super-pesistä Hyvinkäälle! Matka tehtiin ti 5.8. Hyvinkään Tahko-Koskenkorvan Urheilijat peliin! Mukana oli 16 pesiskoululaista ja 4 ohjaajaa.

Hyvinkäälle matkattiin porukalla junalla ja ensin saatiin jännitystä, kun erään pojan matkalippu lensi tuulessa asemarakennuksen katolle! Ihmeen kaupalla se yhtä äkkiä leijui sieltä takaisin ja nopeat tytöt sen pyydystivät pojalle takaisin:)

Hyvinkäällä kävimme ensin porukalla hampurilaisilla ja sitten suunnattiin kentälle! Peli pelattiin helteisessä säässä ja päästiinkin onneksi 3-pesän taakse varjoon istumaan! Pelistä ei tapahtumia puuttunut; nähtiin useita läpilyöntejä ja juoksuja lyötiin runsaasti! Hyvinkään Tahko voitto pelin puhtaasti jaksoin 2-0 (10-5, 5-4). Pelissä viihdytystä tarjosivat myös ottelussa jaetut kaasuilmapallot, joilla varsinkin pojat tykkäsivät touhuta kovastikin ja katsomossa n. 6 vuoroparia pörrännyt ampiainen...:) Pelin jälkeen pääsimme yhteiskuvaan Tahkossa pelanneen Järvenpään kasvatin, 6-kertaisen Itä-Länsi pelaaja, Pasi Kokkosen kanssa ja lapset saivat useita nimikirjoituksia pelaajilta.

Pelin jälkeen matkattiin junalla vielä yhdessä kotiin. Reissu oli tosi mukava ja kysymyksiä "Milloin uudestaan?" kuultiin myös:)

 

Kiitos kaikille mukana olleille!! T: Sari, Pesiskoulureksi


1.6. - 13.6.2020 Juholanmäellä!