Tervetuloa ilmoittautumaan Kinnarin pesiksen kesän 2022 pesiskouluun! 

KiPe06 järjestää jälleen perinteisen pesiskoulun ajalla 6.6.-18.6.22. Pesiskoulut toimivat ympäri Suomea ja ne sisältävät liikunnallisia leikkejä, mailan ja pallon käsittelyä ja pesiksen pelaamista.

Tänä vuonna pesiskoulu järjestetään ensimmäistä kertaa myös Tuusulassa 13.-17.6.! Kaksiviikkoinen pesiskoulu on kuitenkin myös perinteisesti Juholanmäen kentällä. Pesiskoulu huipentuu yhteiseen pesiskouluturnaus-/taitokisapäivään. 

Pesiskoulu on tarkoitettu 6-12 vuotiaille (v. 2009 - 2015 synt.) tytöille ja pojille eikä aikaisempi kokemus ole tarpeen, me opetamme. Lainaamme tarvittaessa sinulle välineet. Pesiskoulun ohjaajina toimivat kokeneet ohjaajat ja rehtorina toimii viime vuosien tapaan Katja Felin. 


Toiminta-ajat:

klo 9-11 (v 2012 - 2015 syntyneet) 

klo 11-13 (v 2009 - 2011 syntyneet)


Hinta: 

90€ kaksi viikkoa

65€ yksi viikko

Kipen jo toiminnassa oleville pelaajille hinnat ovat: 2vkoa - 75€, 1vko - 50€

Sisarusalennus on 5€/vko


Sisältö:

-Ohjatut harjoitukset pesiskoulun ajan
-Pesiskouluturnaus + turnauseväät 18.6.

-Ilmainen sisäänpääsy edustuksen otteluun 19.6. lapsi+1 aikuinen.
-Hintaan sisältyy myös pesispassi, joka oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn kaikkiin Pesäpalloliiton alaisiin otteluihin sekä Superpesiksen runkosarjaotteluihin. Pesispassi toimii myös pesiskoululaisen vakuutuksena.

Täytähän lomakkeen huolella. Tiedot ovat luottamuksellisia. Niiden täytyy olla myös varmasti oikein, koska ne menevät vakuutusyhtiölle pesiskoulun ajalle hommattavan vakuutuksen vuoksi. Tämän tilauksen tekee pesiskoulun rehtori. 


Ps. Ilmoittautuduthan nopeasti, viime kesänä ryhmät täyttyivät nopeasti!

Ilmoittaudun seuraavalle paikkakunnalle: *
Ilmoittaudun seuraavalle ajankohdalle (Jos ilmoittautudut kahdelle viikolle, valitse molemmat). Muutokset ovat pesiskoulun edetessä mahdollisia. *
Ilmoittaudun seuraavaan ryhmään: *
Saako lapsenne olla kuvissa joita julkaistaan Kipen omilla nettisivuilla? *
Pelaako lapsenne Kipen omissa junnuissa? *

Kesän 2021 pesiskouluun osallistui yli 40 innokasta pesäpalloilijaa. Pesiskoulu huipentui turnaukseen Juholanmäen kentällä. Ohessa tunnelmia turnauksesta.