Miehet I Suomensarja

Kauden otteluohjelma on nyt julkaistu!

Lähestyvän Suomensarjan kauden otteluohjelma on nyt julkaistu. Yhden seuran luovuttua sarjapaikasta, joukkueita etelälohkossa on kymmenen. Sarjassa pelataan kaksinkertainen sarja, jolloin jokaista joukkuetta vastaan pelataan kerran kotona ja kerran vieraissa. 

Alla olevasta linkistä lisätietoa ottelujen alkamisajoista ja kauden vierasotteluista.

Lisätietoa: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/sarjat#season:33,group:885


Toni Ojala ja Jonne Hyvönen Kipen miesten suomensarjan pelinjohtajakaksikoksi

Kaudella 2022 Kipen edustusmiehistöä luotsaavat Toni Ojala ja Jonne Hyvönen. Ojala toimi Kipen kakkospelinjohtajana juuri päättyneellä kaudella, jossa Kipen taival päättyi viimeiseen runkosarjapeliin. Lohkofinaalit jäivät muutaman desimaalin päähän, mikä tietysti lisää nälkää.  Kiteeläistaustainen ja Järvenpäähän paluumuuttava Hyvönen on tuttu Kipelle sekä pelaaja- että pelinjohtajaroolissaan muutaman vuoden takaa. 

"Mahdollisuus hypätä tähän rooliin tuntui luontevalta ja mielenkiintoiselta haasteelta", toteaa Ojala uudesta pestistään. "Kipessä on hyvä meininki. Edustusmiehistön runko on pysynyt pitkään samana ja sapluuna on toimiva. Myös juniorityö kantaa hedelmää, kun Kipen omia junnuja nähtiin jo tällä kaudella isossakin roolissa. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan." 

"Hienoa palata takaisin", myhäilee Hyvönen. "Pelaajien kehittäminen on lähellä sydäntä ja olen innostunut tulevasta kaudesta."


Kuva: Pekka Sallinen
Kuva: Pekka Sallinen

Miesten edustusjoukkuetta tukevat kaudella 2022: