Miehet I Suomensarja

Suomarin kesän 2021 lohkojaot on julkaistu!

Kipe06 pelaa tulevana kesänä totutusti etelälohkossa. Alustavan tiedon mukaan sarjassa pelataan kaksinkertainen sarja jolloin jokaista joukkuetta vastaan pelataan kerran kotona ja kerran vieraissa. Ensikesälle uudet joukkueet etelälohkossa ovat Eurajoen Veikot ja MansePP Tampereelta

Kaikki lohkojaot: https://www.pesis.fi/kilpailu/sarjat/miesten-suomensarja/

Suomensarjan pelinjohtopari julkistettu

 

Kaudella 2021 Kipen edustusmiehistöä luotsaa kokenut pelinjohtokaksikko Mikko Lehto sekä Toni Ojala. Lehto luotsasi Kipen menestyksekkäästi lohkofinaaleihin kaudella 2020. Toni Ojalan viimeisin pesti on Rauman Feran superpesisjoukkueen ykköspelinjohtaja kaudella 2019. " Olen toiminut pitkään naispesiksen puolella, ja hyppy miesten puolelle tuntui nyt luontevalta ja mielenkiintoiselta haasteelta", toteaa Ojala uudesta pestistään. 

Edustusmiehistö alkaa hahmottumaan pelaajienkin osalta kovaa vauhtia, ja hiukan nuorentunut, lähes 20-henkinen harjoitusrinki aloittaa treenit marraskuun alussa. 

Kuva: Pekka Sallinen

Kipen miesten edustusjoukkue etsii huoltajaa kaudelle 2021! 

  • Haluatko päästä mukaan kilpajoukkueeseen, vaikka pelitaidot eivät ehkä riitäkään?
  • Oletko innokas penkkiurheilija Kipe-sydämellä?
  • Osaatko ylläpitää huoltovarmuuden ja kannustaa tilanteessa kuin tilanteessa?
  • Nautitko siitä, että laastarit ja jääpussit ovat järjestyksessä ?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Kipen miehistö etsii huoltajaa ensi kesän koti - ja vieraspeleihin. Emme vaadi mitään erityistaitoja, tärkeää on sitoutuminen kaikkiin kesän pelitapahtumiin sekä hyvä huumorintaju. Rauhallinen tekemisen meininki ja jonkin sortin ymmärrys pesiksestä katsotaan eduksi. Palkkioksi tarjoamme mahtavat jengikaverit, jännittäviä hetkiä ja Kipeväriä päälle. 

Jos haluat lisätietoja tai kiinnostuit tehtävästä ota yhteyttä!

MIkko Vartiainen, puh 040-554 3593, mikko.vartiainen@live.com

 

Kuva: Pekka Sallinen

Miesten edustusjoukkuetta tukevat kaudella 2020: