Miehet I Suomensarja

Kauden otteluohjelma on nyt julkaistu!

Lähestyvän Suomensarjan kauden otteluohjelma on nyt julkaistu. Yhden seuran luovuttua sarjapaikasta, joukkueita etelälohkossa on kymmenen. Sarjassa pelataan kaksinkertainen sarja, jolloin jokaista joukkuetta vastaan pelataan kerran kotona ja kerran vieraissa. 

Alla olevasta linkistä lisätietoa ottelujen alkamisajoista ja kauden vierasotteluista.

Lisätietoa: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/sarjat#season:33,group:885


Yrityspesisturnaus 2022!

On aika jälleen päästää vapaaksi porukan lyöjäkuninkaat sekä ulkokentän spesialistit.

Yrityspesisturnaus 2022 järjestetään lauantaina 7.5. Juholanmäen kentällä Järvenpäässä.

Nyt on oiva tilaisuus järjestää firmalle tyky-päivä tai kasata kaveriporukka mukaan iloiseen, mutta hyvällä tavalla vakavaan turnaukseen. Hae mukaan nyt!

Hinta: 200e/joukkue

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: mikko.vartiainen@live.com

Kipen miesten edustusjoukkue etsii huoltajaa kaudelle 2022! 

  • Haluatko päästä mukaan kilpajoukkueeseen, vaikka pelitaidot eivät ehkä riitäkään?
  • Oletko innokas penkkiurheilija Kipe-sydämellä?
  • Osaatko ylläpitää huoltovarmuuden ja kannustaa tilanteessa kuin tilanteessa?
  • Nautitko siitä, että laastarit ja jääpussit ovat järjestyksessä ?

Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Kipen miehistö etsii huoltajaa ensi kesän koti - ja vieraspeleihin. Emme vaadi mitään erityistaitoja, tärkeää on sitoutuminen kaikkiin kesän pelitapahtumiin sekä hyvä huumorintaju. Rauhallinen tekemisen meininki ja jonkin sortin ymmärrys pesiksestä katsotaan eduksi. Palkkioksi tarjoamme mahtavat jengikaverit, jännittäviä hetkiä ja Kipeväriä päälle. 

Jos haluat lisätietoja tai kiinnostuit tehtävästä ota yhteyttä!

MIkko Vartiainen, puh 040-554 3593, mikko.vartiainen@live.com


Suomensarjan kesän 2022 lohkojaot on julkaistu!

Kipe06 pelaa tulevana kesänä totuttuun tapaan etelälohkossa. Joukkueita lohkossa on 11 ja sarjassa pelataan kaksinkertainen sarja, jolloin jokaista joukkuetta vastaan pelataan kerran kotona ja kerran vieraissa. Tarkemmat ottelujen ajankohdat julkaistaan myöhemmin.

Kaikki lohkojaot ja lisätietoa: https://www.pesis.fi/kilpailu/sarjat/miesten-suomensarja/

Toni Ojala ja Jonne Hyvönen Kipen miesten suomensarjan pelinjohtajakaksikoksi

Kaudella 2022 Kipen edustusmiehistöä luotsaavat Toni Ojala ja Jonne Hyvönen. Ojala toimi Kipen kakkospelinjohtajana juuri päättyneellä kaudella, jossa Kipen taival päättyi viimeiseen runkosarjapeliin. Lohkofinaalit jäivät muutaman desimaalin päähän, mikä tietysti lisää nälkää.  Kiteeläistaustainen ja Järvenpäähän paluumuuttava Hyvönen on tuttu Kipelle sekä pelaaja- että pelinjohtajaroolissaan muutaman vuoden takaa. 

"Mahdollisuus hypätä tähän rooliin tuntui luontevalta ja mielenkiintoiselta haasteelta", toteaa Ojala uudesta pestistään. "Kipessä on hyvä meininki. Edustusmiehistön runko on pysynyt pitkään samana ja sapluuna on toimiva. Myös juniorityö kantaa hedelmää, kun Kipen omia junnuja nähtiin jo tällä kaudella isossakin roolissa. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan." 

"Hienoa palata takaisin", myhäilee Hyvönen. "Pelaajien kehittäminen on lähellä sydäntä ja olen innostunut tulevasta kaudesta."


Kuva: Pekka Sallinen
Kuva: Pekka Sallinen

Miesten edustusjoukkuetta tukevat kaudella 2022: