Naperopesis

 

Naperopesiskesä 2020

(lapsille, jotka ovat syntyneet vuosina 2012-2014)

 

Harjoitukset alkavat torstaina 4.6 klo 17.30-18.30 Kinnarin kentällä.

 

Harjoitukset torstaisin:

4.6-11.6, 25.6-10.9 Kinnarin kentällä + lopputurnaus lauantaina 12.9 klo 10-12 Juholanmäen kentällä. Yhteensä 15 kertaa. 

Kausimaksu on 70 euroa (sisältää myös seuran jäsenmaksun ja pesispassin vakuutuksella), joka laskutetaan toisen harjoituskerran jälkeen (eli 2 kertaa saa käydä kokeilemassa ilman sitoutumista). Oma kypärä pitää olla (hinta noin 70,-). Karhun GH juniorikypärä täyttää nykypäivän vaatimukset, mutta koska emme pelaa virallisia sarjapelejä, vanhempikin tai jokin toinen malli/merkki käy. Kahdella ensimmäisellä kerralla harjoittelemme siten, ettei kypäriä tarvita, mutta sen jälkeen pitää hankkia oma kypärä. Omia räpylöitä, mailoja eikä palloja tarvitse olla. Harjoituksiin urheiluvaatteet, lenkkarit ja juomapullo.

Harjoittelemme kesän aikana pesäpallon perustaitoja kuten heittämistä, kiinniottamista, lyömistä ja pelaamista. Lapsella ei tarvitse olla etukäteen mitään näistä taidoista.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Pesis on kivaa!

COVID-19 INFO:

Kädet pestään kotona ennen harjoituksiin lähtöä ja kotiin palatessa. Kentällä on myös käsidesiä. Jokaisella on oma juomapullo ja harjoitusten aikana ei vaihdeta räpylöitä. Jokaiselle harjoittelijalle ei ole tarjota omaa mailaa, mutta ne puhdistetaan ennen toiselle harjoittelijalle siirtymistä. Harjoitukset suunnitellaan siten, ettei fyysisiä kontakteja pääsisi syntymään. Opeta lapsesi yskimään ja aivastamaan hihan yläosaan, mikäli kertakäyttönenäliinaa ei ole saatavilla. Opeta lapsesi myös yskän tai aivastuksen uhatessa tai tapahtuessa kääntämään selkä toisille. Sylkeminen on kielletty. Harjoituksiin on kielletty tulemasta, mikäli on sairaana tai jos yhtään tuntee itsensä vähänkin sairaaksi. Siitepölyallergiasta on syytä kertoa ohjaajille.

Jokainen osallistuu harjoitteluun omalla vastuullaan. Seuratoimintaan ei pidä osallistua, jos vanhempi tai lapsi kokee tartuntariskin itselleen tai perheelleen liian suureksi. Jos lapsi ei myöskään osaa toimia ylläollevien ja harjoituksissa annettujen ohjeiden mukaisesti, ei harjoituksiin voi osallistua.

Noudatetaan ohjeistuksia ja tehdään tästä yhdessä hieno pesäpallokesä!

Lisätietoja:

Naperopesisvastaava:

Leena Kämäri

leena.m.kamari(at)gmail.com

040 838 2365

 

 

Naperoita tukee:

 

Opetus-ja kulttuuriministeriö

Naperopesis

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tunnelmia naperopesisturnauksesta 2016.