Naperopesis


               Naperopesiskesä 2021

(lapsille, jotka ovat syntyneet vuosina 2013-2015)


                              Harjoitukset alkavat torstaina 20.5 klo 17.30-18.30 Kinnarin kentällä.


Harjoitukset torstaisin:

20.5-17.6, 1.7-26.8 Kinnarin kentällä + lopputurnaus lauantaina 28.8 klo 10-12 Juholanmäen kentällä. Yhteensä 15 kertaa. 

Kausimaksu on 70 euroa (sisältää myös seuran jäsenmaksun ja pesispassin vakuutuksella), joka laskutetaan toisen harjoituskerran jälkeen (eli 2 kertaa saa käydä kokeilemassa ilman sitoutumista). Oma kypärä pitää olla (hinta noin 70,-). Karhun GH juniorikypärä täyttää nykypäivän vaatimukset, mutta koska emme pelaa virallisia sarjapelejä, vanhempikin tai jokin toinen malli/merkki käy. Kahdella ensimmäisellä kerralla harjoittelemme siten, ettei kypäriä tarvita, mutta sen jälkeen pitää hankkia oma kypärä. Omia räpylöitä, mailoja eikä palloja tarvitse olla. Harjoituksiin säänmukaiset urheiluvaatteet, lenkkarit ja juomapullo.

Harjoittelemme kesän aikana pesäpallon perustaitoja kuten heittämistä, kiinniottamista, lyömistä ja pelaamista. Lapsella ei tarvitse olla etukäteen mitään näistä taidoista.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Pesis on kivaa!

COVID-19 INFO:

Kädet pestään kotona ennen harjoituksiin lähtöä ja kotiin palatessa. Kentällä on myös käsidesiä. Jokaisella on oma juomapullo ja harjoitusten aikana ei vaihdeta räpylöitä. Harjoitukset  suunnitellaan siten, ettei fyysisiä kontakteja pääsisi syntymään. Opeta lapsesi yskimään ja aivastamaan hihan yläosaan, mikäli kertakäyttönenäliinaa ei ole saatavilla. Opeta lapsesi myös yskän tai aivastuksen uhatessa tai tapahtuessa kääntämään selkä toisille. Sylkeminen on kielletty. Harjoituksiin on kielletty tulemasta, mikäli on sairaana tai jos tuntee itsensä vähänkin sairaaksi. Siitepölyallergiasta on syytä kertoa ohjaajille.

Jokainen osallistuu harjoitteluun omalla vastuullaan. Seuratoimintaan ei pidä osallistua, jos vanhempi tai lapsi kokee tartuntariskin itselleen tai perheelleen liian suureksi. Jos lapsi ei myöskään osaa toimia ylläollevien ja harjoituksissa annettujen ohjeiden mukaisesti, ei harjoituksiin voi osallistua.

Noudatetaan ohjeistuksia ja tehdään tästä yhdessä hieno pesäpallokesä!

Lisätietoja:

Naperopesisvastaava:

Leena Kämäri

leena.m.kamari(at)gmail.com

040 838 2365Naperoita tukee:

 

Opetus-ja kulttuuriministeriö

Tunnelmia naperopesisturnauksesta 2016.