Uutiset

Eetu Ojala
Anttoni Jokisen pystärinäytettä

Kohti kautta 2019 - Anttoni Jokinen ja Eetu Ojala Kipeen!

 

Marraskuisena iltana POP Ravintolassa allekirjoitettiin taas seurahistoriaa, kun Kipen suomarin miehistöön liittyi kaksi kovaksikeitettyä pesismiestä.

Liikkeenjohdon konsulttina päivätyössään vaikuttava Eetu Ojala tuo erittäin vahvaa osaamista sekä sisä- että ulkopeliin. Ojala tuo porukkaan johtajuutta ja kokemusta pääsarjataustansakin ansiosta. Hämeenlinnan Paukun kasvatti on pelannut Kempeleen Kirissä 5 Superpesisottelua ja kokemusta löytyy runsaasti sekä Ykkös- että Suomensarjapeleistä Hyvinkäältä, Vihdistä ja Muhoksesta.

"Joukkue vaikuttaa hyvältä, ja tavoitteet ovat korkealla" , kuvailee Ojala ensituntumaa. 

Helsinkiläisteekkari ja Kajaanin Pallokerhon kasvatti Anttoni Jokinen on Kipelle jo tuttu ja lämpimästi tervetullut pelimies, joka piti viime kauden välivuotta. Erittäin nopea ja hyväkätinen linjapelaaja oli kauden 2017 Kipen ykköstulokas monipuolisen sisä - ja ulkopeliosaamisensa vuoksi. Kausi 2018 meni Jokisella opiskelijavaihdossa ja matkustelussa, mutta nyt on kesän suunnitelmat pesäpallossa. 

Pelinjohtaja Waltteri Haapala myöhäili torstai-iltana tyytyväisenä harkkojen lomassa: "Näyttää todella lupaavalta, joukkueen runko alkaa olemaan kasassa!" 

Koossa on nyt 13 nimeä, Jokisen ja Ojalan lisäksi viime viikolla julkistettu Riku Tainio sekä viime kauden rosterista tutut pelimiehet Ilkka Linna-alho, Joonas Kaarela, Jussi Alatalo, Miika Latvasalo,Teemu Vuoristo, Timo Vainionpää, Petri Kallela, Panu Pasanen, Joonas Maunu ja Karri Varjomäki.

Kuulemme varmasti joukkueen virallisesta tavoitteesta pian lisää!

 

 

Riku ja joukkueen general manager Onur Alakas

Kohti kautta 2019: Kipe kiinnitti Riku Tainion!

 

Maukas uutinen saavutti järvenpääläisen pesäpallokansan marraskuun alussa, kun Riku Tainion kiinnitys julkistettiin. 

Tainio, suomenmestari Tahkosta vuosimallia 2007, on viimeksi edustanut Järvenpäätä Ykköspesiksessä vuonna 2005 ennen superpesisuraansa. Viime kaudet Riku on edustanut Jokioisten Koetusta, jossa kokenut ja erittäin vaarallinen lyöntijokeri on esittänyt yli 80 lyödyn juoksun kausikeskiarvoja monta vuotta putkeen. Kausi 2017 oli Rikulla välivuosi pesiksestä, ja nälkä on ehtinyt kasvaa mukavasti: " Näkisin, ettei meillä tällä rosterilla voi olla oikein muuta tavoitetta kuin lohkovoitto". 

Kipen Ykköspelinjohtaja Waltteri Haapala toteaa Rikun tuovan joukkueeseen ulkopuolista näkemystä, erittäin monipuolista kotiutusvoimaa sekä tietenkin uutta verta.  Uutiset eivät jää tähän, lisää tuota pikaa!