Perheliikkari harrastukseksi keväästä syksyyn!


Tervetuloa Kinnarin Pesiksen Kunnariketun perhepesisliikkariin kesällä 2024!

Perhepesisliikkari on tarkoitettu 2018-21-syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kunnariketun pesisliikkarissa lapsi oppii motorisia perustaitoja, leikinomaisesti ja lapsilähtöisesti. Perheliikkarissa harjoitellaan myös pesäpallon alkeita kuten lyömistä, heittämistä ja kiinniottamista leikin varjolla. Omia välineitä ei ole pakko olla, me lainaamme. Toiminta on ohjattua ja siinä pääsee kivasti tekemään yhdessä lapsen kanssa. Paikalla voi olla vanhempi, kummi, isovanhempi, kuka vaan lapselle läheinen aikuinen! Tarvittaessa lapsi voi joskus tulla myös ilman aikuista, siitä ilmoitus ohjaajalle aina etukäteen.

Harjoitukset ovat kesällä 2024 8.5.-19.6. ja 7.8.-28.8. välisellä ajalla keskiviikkoisin klo 17.30-18.30 Haarajoen koulun kentällä. Varakerta ke 4.9. mikäli joku kerta on jouduttu perumaan. 

Hinta kesäkaudelle on 65€. Se sisältää kaikki ohjauskerrat (11kpl), sekä pesispassin. Passi sisältää lapselle vakuutuksen liikkarin ajaksi. 

Vastuuohjaajana toimii naisten joukkueessa pelaava Emilia Ojala. 


Lisätietoja saat vastuuohjaaja Emilia Ojalalta, emilia.ojala@gmail.com

Perheliikkarin ilmoittautumislomake

Täytäthän kaikki kohdat huolella. Tiedot menevät myös vakuutusyhtiölle vakuutusta varten. Sen vuoksi tarvitsemme myös henkilötunnuksen loppuosan. Tiedot ovat salassapidettäviä. Pesispassin tilauksen hoitaa seuran rahastonhoitaja.