Seuran hallitus 2024

Seuran hallituksen pitkäaikainen puheenjohtaja Tomi Passi

Kinnarin Pesis 2006 uusi hallitus valittiin vuosikokouksessa 17.1. Järvenpää-talolla. Läsnäkokoukseen osallistui 12 henkeä. Seuran tavoitteena on uudistua ja kehittää toimintaa ja uusia jäseniä on hallitukseen toivottu mukaan. Kaudelle 2024 hallituksen jäseneksi liittyvät Kirsi Autio, Mika Ahvenainen, Leena Kämäri ja Tarja Sajomaa. 

Kauden 2024 teema on juniorijoukkuetoiminnan vahvistaminen. Seuran uunituore toimintakäsikirja raamittaa joukkueiden toimintaa. Juniorivalmentajien koulutus, motivoituneiden taustojen ja talkootoimijoiden rekrytointi, aktiivinen viestintä ja selkeiden toimintamallien varmistaminen ovat menestyvän joukkueen ja seuran edellytys. Uusia toimintamalleja halutaan myös jatkuvasti kokeilla ja ottaa käyttöön. Seura haluaa myös jatkaa yhteistyötä muiden lähialueen seurojen kanssa, siitä osoituksena kaudelle 2024 sovittu yhteistyö Keravan Pesiksen kanssa.

Joukkueita on tänä vuonna seurassa G-ikäisistä C-junioreihin, miesten maakuntasarjan joukkue, naisten aluesarja ja miesten suomensarjajoukkue. Harrastepesis ja uusien harrastajien rekrytointi jatkuu vuonna 2024 erittäin suosituissa kuntopesiksessä, pesiskoulussa, pesiskerhossa ja pesisliikkarissa. 

Hallitus hallinnoi seuran toimintaa ja täyttää sille säännöissä määritellyt tehtävät. Seuran taloudellinen vastuu on hallituksella ja se vastaa seuran kehittämisestä toimintasuunnitelman ja budjetin pohjalta. Seuran vuosikokouksessa on hyväksytty koko seuran toimintasuunnitelma kaudelle 2024 ja hallitus raamittaa työnsä sen pohjalle. Hallitus kokoontuu kerran kuukaudessa ja tarvittaessa useamminkin.

Lisätiedot: Tomi Passi, pj, Puh 0400-830 981