KiPe06

 

Kipe06 etsii uusia valmentajia ja taustahenkilöitä mukaan junioritoimintaan!

 

Junioritoiminnan ollessa kovassa kasvussa seuralla on selkeä tarve uusista toimijoista. Kaudella 2021 junioreita on F-ikäisistä B-ikäisiin ja jokaisessa joukkueessa tarvitaan käsipareja. Valmentaja, Apuvalmentaja, Joukkueenjohtaja, Rahastonhoitaja, Yleismiesjantunen.. vastuutoimia on kosolti tarjolla. 

Pelaako lapsesi Kipessä tai oletko muuten kiinnostunut pesäpallosta? Oletko kenties nuorena harrastanut pesäpalloa? Kiinnostaako seuratoiminta vaikka sinulla ei olisi mitään kokemusta pesiksestä? Mikäli kipinä herää, olethan rohkeasti yhteydessä hallituksen jäseniin tai laita spostia osoitteeseen kipe2006@hotmail.com Mitään aiempaa kokemusta ei pesäpallosta tarvita, Kipe maksaa valmennustutkinnon ja kouluttaa toimeen.

Seuratoiminta on aidosti palkitsevaa ja mukavaa hommaa, tule mukaan!

Seuralle uusi hallitus kaudelle 2021

Kinnarin Pesis 2006 uusi hallitus valittiin vuosikokouksessa 7.1. Covid-ajalle tyypilliseen etäkokoukseen osallistui seuran jäsenistöä Lapista saakka. Kaudella 2020 aloitettu selkeä hallitusjäsenten roolitus on edesauttanut seuratoiminnan monipuolistumista, ja samalla kaavalla päätettiin jatkaa toimintaa vuodelle 2021. Hallituksen kokoonpano säilyi muuttumattomana, vaikka uusia jäseniä kovasti toivotettiin tervetulleeksi.

Kauden 2021 teemoja toimintasuunnitelmassa ovat junnutoiminnan kehittäminen ja monipuolistaminen. Toimintasuunnitelmassa on myös seuran toiminnan vakauttaminen. Nopeasti kasvanutta joukkuemäärää on tärkeä tukea niin, että kukin joukkue pystyy viemään läpi hyvän ja ehjän kauden sekä vakiinnuttamaan toimintaansa seuraaville vuosille. Juniorivalmentajien jatkuva koulutus ja riittävien taustojen varmistaminen ovat tärkeitä teemoja. Pelaajapolun varmistaminen ja miesten edustusjoukkueen tukeminen takaavat seuran jatkumon. Oma B-poikajoukkue on hyvä esimerkki seuran pitkäjänteisestä juniorityöstä, ja takaa kilpatoiminnan jatkumisen aikuissarjoissa.

Toiminta on ollut tasaisessa kasvussa, ja erottuminen Järvenpään urheilutoiminnasta on vuosi vuodelta tärkeämpää. Joukkueita seurassa on nyt F-ikäisistä B-junioreihin sekä kaksi miesten maakuntasarjan joukkuetta, naisten aluesarja ja miesten suomensarjajoukkue. Harrastepesis jatkuu vuonna 2020 erittäin suosituissa kuntopesiksessä, pesiskoulussa, naperopesiksessä sekä pesiskerhossa. Olemme hakeneet myös Opetus- ja Kultturiministeriön seuratukea perhepesiksen aloittamiseen syksyllä 2021.

Seuran tavoitteena on tehdä yhteistyötä myös lähialueen seurojen kanssa, yhteistyössä on voimaa. Hyvä esimerkki seurayhteistyöstä on Lahden Mailaveikkojen ja Kipe06 välinen yhteistyösopimus, jolla vahvistetaan molempien seurojen kilpailullisia mahdollisuuksia C- ja B-pojissa. 

Tomi Passi jatkaa Kinnarin Pesiksen puheenjohtajana. Tomilla on pitkä kokemus erilaisista luottamustoimista, ja hän on ansioitunut hallitusammattilainen. Tomin vahva näkemys on jo useamman vuoden mahdollistanut seuran pitkäjänteisen kehittämisen vision mukaisesti. 

Seuran varapuheenjohtajana jatkaa kolme kautta hallituksessa vaikuttanut Tomi Nurminen. Tomin tausta yrityselämästä antaa hyvän pohjan rohkealle seuran kehittämiselle. Tomin vahvuuksia ovat visionäärinen ja luova toiminnan kehittäminen ja markkinointitempaukset.

Viime kaudelta jatkaneita jäseniä ovat Jari Hujala, joka jatkaa hallituksen sihteerin vastuutehtävässä, sekä jäsenet Elina Valtia ja Mirja Vakkuri. Mirja jatkaa toimessaan seuran taloudenhoitajana. Elinan vastuualueeseen kuuluu tulevallakin hallituskaudella juniori-ja aikuisjoukkueiden vastuuhenkilönä toimiminen.

Hallitus hallinnoi seuran toimintaa ja täyttää sille säännöissä määritellyt tehtävät. Seuran taloudellinen vastuu on hallituksella ja se vastaa seuran kehittämisestä toimintasuunnitelman ja budjetin pohjalta. Seuran vuosikokouksessa on hyväksytty koko seuran toimintasuunnitelman kaudelle 2021, ja hallitus raamittaa työnsä sen pohjalle. Hallitus kokoontuu kerran kuukaudessa ja tarvittaessa useamminkin.

Lisätiedot: Tomi Passi, pj, Puh 0400-830 981

 

Puheenjohtajan tervehdys

Moi, 

Kiitän pitkäaikaisesta luottamuksesta!

"Erilainen kausi" on varmasti lievä termi kuvaamaan viimeisen vuoden toimintaa kaikissa urheiluseuroissa. Ilokseni kuitenkin pesäpallokausi sujui niin hyvin kuin se suinkin oli näissä raameissa mahdollista. Tulevaisuus näyttää Kinnarin Pesiksessä koronasta huolimatta valoisalta. Seuran taloudenhoito on hyvissä käsissä, ja taloustilanteemme on ollut turvallinen. Harjoitteluresurssimme ovat parantuneet merkittävästi Kinnarin uuden liikuntasalin myötä, ja Juholanmäen kenttä sekä Kinnarin uusi pesiskenttä vastaavat harjoitus- ja kilpailutarpeisiimme seuran kasvaessa. Meillä on seurassa motivoituneita ja osaavia valmentajia, jotka haluavat kehittää joukkueidensa toimintaa. Maailman tilanne pandemian hallinnassa toki määrittää toimintamme raamit, mutta positiivisin odotuksin suuntaamme katseet kohti kevätaurinkoa.

Panostamme tänäkin vuonna junioritoiminnan kehittämiseen. Meillä on ensimmäistä kertaa lähes 10 vuoteen tyttöjuniorijoukkue! Innostava valmennus leikin ja ilon kautta edesauttaa uusien junioreiden aloitushalukkuutta, ja valmentajien ohjaaminen sekä motivointi onkin keskiössä toiminnassamme. Joukkuemäärän kasvaessa yhä tärkeämmäksi osaksi hallituksen työtä tulee joukkueiden taustojen tukeminen ei pelkästään pelaajien, mutta myös taustojen rekrytoinnissa. Toivomme ja tuemme uusia tapoja ja keinoja viedä lajiharjoittelua eteenpäin. Olen erittäin tyytyväinen, että seuraa jo kaksi kautta tukenut junioripäällikkö Ari Kenttäaho jatkaa toimessaan tukien valmennusta.

Menestyvä ja yleisön mukaansa tempaava aikuisten kilpajoukkue takaa lajin kiinnostavuuden koko kaupungissa. Muisto kesäisestä pesäpallokentästä ja hurmoksessa pelaavasta kotijoukkueesta kantaa pitkälle talveen. Suomensarjajoukkueemme on iskukykyinen ja nälkäinen, ja syksyn päättäjäisissä mainitsinkin Ykköspesistavoitteen ääneen. Myös seuran juniorityö B-poikien johdolla on otollisessa vaiheessa tätä tavoitetta silmälläpitäen.

Haluan muistuttaa tärkeästä asiasta: taustajoukot ovat kaiken toiminnan edellytys, ja toivotamme lämpimästi kaikki uudet seuratoimijat mukaan - jokaiselle löytyy tehtävää. Kesä lähestyy, tulkaa mukaan iloisten harrastajien joukkoon!

Pidetään pallo liikkeessä niin KiPen treeneissä kuin otteluissammekin.

Tomi Passi, KiPe06 puheenjohtaja

 

Lahden Mailaveikot ja Kinnarin Pesis 2006 seurayhteistyöhön

 

Pesäpalloseurat Lahden Mailaveikot ja Kinnarin Pesis 2006 ry Järvenpäästä ovat sopineet seurayhteistyöstä kaudelle 2021. Yhteistyösopimus koskee C- ja B-ikäisten poikien kilpailutoimintaa.

“Eteläisellä alueella on äärimmäisen tärkeää toimia yhteistyössä, jotta voimme parantaa pesäpallon tunnettuutta kaupungeissamme sekä laajentaa sen avulla harrastajamääriä. Yhteistyöllä haluamme luoda paremmat mahdollisuudet kilpatoiminnalle ja omien junioreiden kehittämiselle myös vanhemmissa ikäluokissa”, toteavat yhdessäsuin Kipen hallituksen puheenjohtaja Tomi Passi ja LMV:n johtokunnan puheenjohtaja Tarja Salminen.

Käytännössä seurayhteistyö tarkoittaa sitä, että Kipen pelaajille mahdollistetaan C-SM pelit LMV:n alla ja Lahden pojille B-SM pelit Kipen alla. C-poikien aluesarjassa sekä LMV että KiPe pelaavat omilla joukkueillaan. Myös kaikkien C-poikien pääsy valtakunnalliselle leirille mahdollistetaan.

Molemmissa seuroissa tähytään miesten puolella myös sarjatasoa ylemmäksi. Tulevien vuosien edustusjoukkueiden menestyksen avain on onnistunut junioritoiminta molemmissa seuroissa, ja tätä tavoitetta seurayhteistyö palvelee.

”Kipessä on varsin vahvat ikäluokat tulossa. Pelaajia on riittävästi ringissä ja heitä on valmennettu erittäin pitkäjänteisesti ja hyvin. Seuralla on ensi vuonna ensimmäisen kerran lähes 10 vuoteen b-poikajoukkue, siitä kiitos aktiiveille, jotka 6 vuotta sitten polkaisivat junioritoiminnan uuteen kukoistukseen. Lahden yhteistyö on luonnollinen jatkumo, joka mahdollistaa joukkueiden riittävän koon sekä kilpailullisuuden.” toteaa Tomi Passi.

”LMV:ssä on tällä hetkellä useita lahjakkaita C-ikäisiä pelaajia. Osa näistä pelaajista siirtyy ensi kaudelle B-ikäluokkaan. Seurayhteistyön kautta mahdollistuu pelaajapolku kunkin pelaajan kohdalla omassa ikäluokassa valtakunnallisissa sarjoissa”, lisää Tarja Salminen

Talvella harjoitellaan pääosin oman seuran kanssa. Osa harjoituksista toteutetaan myös yhdessä leiripäivien ja yhteisten lajiharjoitusten muodossa. Kokoonpanot rakennetaan talven treenikauden jälkeen niin, että se tukee molempien seurojen tavoitteita”, kertoo Kipen B-poikien valmentaja Arto Haukkamaa.

Lisätietoja:

 

Kinnarin Pesis 2006 ry

Tomi Passi

tomijpassi@gmail.com

 

Lahden Mailaveikot ry

Tarja Salminen

tarja.salminen@lahdenmailaveikot.fi

 

Kinnarin Pesis 2006 ry on perustettu syksyllä 2005. Yhdistyksen kotipaikka on Järvenpään kaupunki ja toimialue Järvenpää lähiympäristöineen. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää pesäpalloharrastusta, kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa ja terveyttä sekä herättää heissä urheiluhenkeä ja pysyvää kiinnostusta pesäpalloiluun.

Tarkoitustaan seura toteuttaa tarjoamalla jäsenilleen ja muille järvenpääläisille juniori- ja nuorisotoimintaa, harjoitus- ja valmennus-mahdollisuuksia, kunto- ja kilpailutoimintaa, koulutustoimintaa, ja harjoittamalla tiedotus- ja suhdetoimintaa sekä valistus- ja kasvatustoimintaa.

KiPe06:n toiminta on kovassa myötätuulessa ja juniorimäärät kasvavat kokoajan. Tervetuloa mukaan!

Kinnarin Pesis 2006 ry

c/o Tomi Passi
Vehkatie 62 b
04440 Järvenpää

sähköposti: kipe2006@hotmail.com

Y-tunnus: 2022255-9

Kinnarin Pesis 2006 ry