Kinnarin Pesis 2006 ry on perustettu syksyllä 2005. Yhdistyksen kotipaikka on Järvenpään kaupunki ja toimialue Järvenpää lähiympäristöineen. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää pesäpalloharrastusta, kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa ja terveyttä sekä herättää heissä urheiluhenkeä ja pysyvää kiinnostusta pesäpalloiluun.

Tarkoitustaan seura toteuttaa tarjoamalla jäsenilleen ja muille järvenpääläisille juniori- ja nuorisotoimintaa, harjoitus- ja valmennus-mahdollisuuksia, kunto- ja kilpailutoimintaa, koulutustoimintaa, ja harjoittamalla tiedotus- ja suhdetoimintaa sekä valistus- ja kasvatustoimintaa.

KiPe06:n toiminta on kovassa myötätuulessa ja juniorimäärät kasvavat kokoajan. Tervetuloa mukaan harrastajaksi tai taustatiimiin!

Pesiskouluohjaajahaku on nyt alkanut!

Pesiskoulu järjestetään 6.-18.6.22 Juholanmäellä, sekä 13-17.6. Hyrylässä.

Haemme 15-17-vuotiaita ohjaajia, sekä yli 18v. vastuuohjaajia.

       - Alle 18v tekevät hakemuksen OP:n kesäduunihaun kautta.

         Tästä lisätietoa: https://www.op.fi/web/op-uusimaa/kesaduuni

       - Yli 18v hakemukset voi laittaa suoraan kipe2006@hotmail.com

          (Jos täytät 18v ennen 6.6. niin hae tätä kautta)

Hakemukseen:

- henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite,

    puhelin, sähköposti

- mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita, mitkä ovat

    omat vahvuutesi?

- koulu tai opiskelupaikka

- aiempi työkokemus ja työnantajat, oletko ollut lasten kanssa

   tekemisissä?

-pystytkö ohjaamaan myös tarvittaessa Hyrylässä, löytyykö

   kulkuneuvoa

Mitä toivomme pesiskouluohjaajilta?

Pesiskoulu on hektistä. Lapsia on paljon, mutta pyrimme hyvillä ohjaajaresursseilla takaamaan laadukkaan ja turvallisen ympäristön. Pesiskouluohjaajan on hyvä olla ensinnäkin lajitaitoinen, jotta voit opettaa toisia laadukkaasti. Ohjaajan on oltava myös reipas, tilanteeseen tarpeen mukaan tarttuva, ja valmis olemaan esimerkkinä lapsille. On tärkeää muistaa, että iso osa pesiskoululaisista saattavat laittaa räpylän ensimmäistä kertaa ikinä käteen, joten malttia ja selkeitä ohjeita tarvitaan. Hyvällä esimerkillä voit kuitenkin muodostaa monelle hyvän kokemuksen ja mahdollisesti pitkän uran pesiksessä, se jos mikä palkitsee!

Suunnittelu on tärkeää, ja pyrimme miettimään aina jo etukäteen mitä päivän aikana tapahtuu. On kuitenkin erittäin tärkeää pystyä myös mukautumaan tilanteeseen, jos suunnitelmat vaihtuvatkin lennosta. Ja niin käy myös usein. Yksin et jää ikinä, apua on aina saatavilla, oli asia mikä tahansa!

Kaikista tärkeintä on kuitenkin iloinen fiilis! Sillä pääsee jo pitkälle 

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin  Tsemppiä hakuun! Hakuaika on 17.4. saakka. Kaikkiin ollaan yhteydessä ja valinnat tehdään huhtikuun lopussa.

T. Katja Felin, pesiskoulun rehtori

p.0407377219

Kauden 2022 teema on toiminnan kasvattaminen. Tätä tavoitetta silmälläpitäen on seuraan päätetty palkata junioripäällikkö, jonka toimenkuva keskittyy harrastajamäärien kasvuun, junioritoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen sekä laadun parantamiseen. Uusia toimintamalleja halutaan myös kokeilla ja ottaa käyttöön.
Junioripäällikkö tukee juniorijoukkueiden valmennusta, koordinoi uusien joukkueiden perustamista sekä johtaa pesiskoulutoimintaa. Pesiskoulussa toiminnan laajentaminen Tuusulaan on tämän vuoden prioriteeteissä. Myös Järvenpään ala-asteilla tehdään johdonmukaista työtä pesiskipinän sytyttämiseksi.

Kinnarin Pesiksen uudeksi Junioripäälliköksi on valittu seuran pitkäaikainen pelaaja ja pesiskoulun rehtori Katja Felin.

Katjalla on yli 20 vuoden lajitausta, aina Superpesikseen asti. Katja on myös liikunta-alan ammattilainen, joten valinta osui todella oikeaan osoitteeseen.

Kinnarin Pesis toivottaa Katjalle menestystä tehtävään ja aloittaa samalla uuden aikakauden Junioritoiminnan kehittämisessä