Kinnarin Pesis 2006 ry on perustettu syksyllä 2005. Yhdistyksen kotipaikka on Järvenpään kaupunki ja toimialue Järvenpää lähiympäristöineen. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää pesäpalloharrastusta, kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa ja terveyttä sekä herättää heissä urheiluhenkeä ja pysyvää kiinnostusta pesäpalloiluun.

Tarkoitustaan seura toteuttaa tarjoamalla jäsenilleen ja muille järvenpääläisille juniori- ja nuorisotoimintaa, harjoitus- ja valmennus-mahdollisuuksia, kunto- ja kilpailutoimintaa, koulutustoimintaa, ja harjoittamalla tiedotus- ja suhdetoimintaa sekä valistus- ja kasvatustoimintaa.

KiPe06:n toiminta on kovassa myötätuulessa ja juniorimäärät kasvavat kokoajan. Tervetuloa mukaan harrastajaksi tai taustatiimiin!

Kauden 2022 teema on toiminnan kasvattaminen. Tätä tavoitetta silmälläpitäen on seuraan päätetty palkata junioripäällikkö, jonka toimenkuva keskittyy harrastajamäärien kasvuun, junioritoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen sekä laadun parantamiseen. Uusia toimintamalleja halutaan myös kokeilla ja ottaa käyttöön.
Junioripäällikkö tukee juniorijoukkueiden valmennusta, koordinoi uusien joukkueiden perustamista sekä johtaa pesiskoulutoimintaa. Pesiskoulussa toiminnan laajentaminen Tuusulaan on tämän vuoden prioriteeteissä. Myös Järvenpään ala-asteilla tehdään johdonmukaista työtä pesiskipinän sytyttämiseksi.

Kinnarin Pesiksen uudeksi Junioripäälliköksi on valittu seuran pitkäaikainen pelaaja ja pesiskoulun rehtori Katja Felin.

Katjalla on yli 20 vuoden lajitausta, aina Superpesikseen asti. Katja on myös liikunta-alan ammattilainen, joten valinta osui todella oikeaan osoitteeseen.

Kinnarin Pesis toivottaa Katjalle menestystä tehtävään ja aloittaa samalla uuden aikakauden Junioritoiminnan kehittämisessä